×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

CDEC första laget att kvala till TI5

1
CDEC med vinster över både Vega Squadron och MVP.Phoenix blir det första laget från Wildcardturneringen att kvala in till huvudeventet i Seattle.
Betraktade som favoriterna i fyramanna-turneringen är det kanske inte förvånande att Kinesiska CDEC blir det första laget från Wildcardturneringen att ta sig vidare in till Key Arenas stora hallar om två veckor. Fastän de började sin resa relativt skakigt med en dramatisk 2-1-serie mot östeuropeiska Vega Squadron var det en självsäker kinesisk femma som gjorde kort verk av sydostasiatiska MVP.Phoenix i WB-finalen, och säkrar därmed närmare 430 000 kronor och en plats på huvudeventet i Seattle.

Dagens matcher
Slutspel (Bo3)
18:00Kina CDECvs. Ryssland Vega2-1WB Omgång 1
18:00USA Archonvs. Korea MVP.P1-2WB Omgång 1
22:30USA Archonvs. Ryssland Vega0-2LB Omgång 1
22:30Kina CDECvs. Korea MVP.P2-0WB Final
00:30Korea MVP.Pvs. Ryssland VegaBetta i tipsetLB Final

Nu återstår endast en match i turneringens Wildcard, och det är mellan MVP.Phoenix och Vega Squadron. Kommer det bli Andrew "Mag" Chipenkos gäng som gör återintåg på The International, eller blir det MVP som spelar sitt första TI-gruppspel någonsin?

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..