×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Filmonsdag: En timme ArtStyle

2
Ivan "Artstyle" Antonov är huvudpersonen i en entimmeslång dokumentär producerad av Na`Vi och Virtus.pro som detaljerar kaptenens rötter i esporten samt hans personliga liv.
Ivan "Artstyle" Antonov är en av de mest ökända ansiktena från den östeuropeiska Dota-scenen. Betraktad som en av världens mest inflytelserika drafters och kaptener i spelet var han del av den nu legendariska Na`Vi-femman som vann den första upplagan av Valves The International, och vann därmed dåtidens största prissumma i esportens historia.



Att vara ArtStyle verkar däremot inte vara den enklaste saken i världen vilket dokumentären visar. Regisserad av Na`Vi-organisationens reporter Yana "b2ru" Himchenko detaljerar "Let's Play with ArtStyle" bland annat spelarens tuffa ungdom, de första framgångarna internationellt i DTS tillsammans med Danil "Dendi" Ishutin, och självklart The International-vinsten och ArtStyles minst sagt kontroversiella uttåg från laget.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..