×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Virtus.pro vinner DreamLeague över Na`Vi!

1
Efter två raka segrar under dagen har nu Virtus.pro blivit korade som segrare av DreamLeagues tredje säsong!
Virtus.pro tog sista slutspelsdagen på DreamLeague med storm till att börja med. Med en övertygande 3-0-seger över NiP och med två bekväma kartvinster över Na`Vi såg det ut som att det östeuropeiska laget skulle ta sin andra LAN-titel.

Ukrainarna i Na`Vi hade däremot någonting helt annat i åtanke. Efter att ha förlorat de två inledande kartorna i finalen lyckades det legendariska laget vända tidvattnet och hålla sin bas intakt på otroligt vis efter Virtus.pro stormar deras bas. Momentet vände helt efter denna punkt, och med en karta i bagaget spelade de en dominant fjärde karta för att ta det till en sista avgörande match.

Där bjöds vi på vad som endast kan beskrivas som mer än en timmes hjärtklappning. Matchen svängde konstant åt båda lagens håll och höll hela publiken på sin spetts. Till slut briste dammen, och God samt Illidan spårade återigen ut ur kontroll, och efter mycket stånk och stön tog Virtus.pro äntligen hem sin första ordentliga LAN-titel!

Slutplaceringar

1. CIS Virtus.pro54 000 USD(Cirka 440 000 SEK)
2. Ukraina Na`Vi32 000 USD(Cirka 261 000 SEK)
3. Sverige NiP19 000 USD(Cirka 155 000 SEK)
4. Sverige Alliance12 000 USD(Cirka 98 000 SEK)
5-6. Europa Burden Utd. / Bulgarien BU9 600 USD(Cirka 78 000 SEK)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..