×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP möter Virtus.pro om plats i DreamLeague-finalerna

1
Efter sin vinst mot Alliance under gårdagen står nu endast en Bo5 i vägen för NiP och en finalplats på DreamLeague-finalerna.
DreamLeague pågick sent in på natten till idag, då turneringens winner bracket-final mellan de två östeuropeiska jättarna Na`Vi och Virtus.pro gick till tre hissnande kartor, som till slut såg de legendariska ukrainarna segra med 2-1, och därmed säkra sin plats i turneringens finaler och, som minst, 32 000 USD (motsvarande 252 000 SEK).

Detta bäddar nu för den viktigaste matchen hittills för hemmapubliken, då helsvenska NiP nu kommer möta Virtus.pro om chansen att ta sig till sin andra turneringsfinal på lika många veckor efter en otrolig vinst på MLG X-Games-finalerna förra söndagen. Har de vad som krävs för att säkra sitt andra LAN-guld någonsin som lag?

Schema Slutspel: Måndag den 15 juni

14:00 Sverige NiPvs. Ryssland Virtus.proLB-final (BO5)Betta i tipset
18:30 Ukraina Na`Vivs. Världen TBDFinal (BO5)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..