×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP skickar hem Alliance från DreamLeague

2
Endast ett svenskt lag kunde ha fortsatt i DreamLeague, och återigen fick vi se hur NiP:s ungtrupp besegrade de svenska legendarerna i Alliance.
I vad som kan enkelt beskrivas som den mest intensiva matchen hittills i DreamLeagues slutspel var allt på sin spets för båda de svenska lagen på plats. Alliance, som hade lidit en tidigare lust under gårdagen mot Na`Vi, skulle möta sina svenska rivaler i NiP, som levde igenom ett liknande öde mot Virtus.pro tidigare idag, i en landskamp som senast gick åt NiP:s håll.

Alliance kom ut ur porten starkt: Både Jonathan "Loda" Bergs Lifestealer och Per "Pajkatt" Olsson Lilles Storm Spirit skar igenom NiP som smör ju senare matchen gick, och efter 50 minuter hade Pajkatt speciellt de imponerande skrytsiffrorna 24/4/13 som stats. Det var dominans på hög nivå, och nu var frågan om det hade påverkat NiP gåendes in i den andra kartan.

Svaret kom snabbt, och NiP visade gång på gång att de var långt ifrån färdiga. Fastän de hamnade på bakfoten i seriens andra match fann de till slut utrymme för att få sin carry Adrian "Era" Kryeziu tillräckligt stor på sin närmast klassiska Shadow Fiend. Det var tillräckligt för den unga svensken att följa i sina motståndares tidigare spår i den öppnande kartan, då han blev ett närmast ostoppbart monster. Kombinerat med det otroliga spelandet från Kryeziu var även NiP-offlanern Jonas "jonassomfan" Lindholms Dark Seer den viktigaste pusselbiten för att möjliggöra att Era fick iväg närmast perfekta Shadow Fiend ultimates i konfrontationerna, som till slut såg Alliance falla och forcera matchen till en tredje karta.

Fastän NiP snabbt etablerade en stabil och massiv ledning gjorde Lodas närmast ökända Naga Siren livet surt för sina motståndare väldigt enkelt. Alla resurser var fokuserade kring att distrahera carry-spelarna från NiP att använda sina stora fördelar i både experience och guld, och vi såg hur matchen gradvis såg bättre och bättre ut för The International 3-vinnarna.

Ett kritiskt misstag såg däremot hur Bergs Naga Siren blev fångad av Simon "Handsken" Haags Disruptor. Pressen blev för mycket till slut för Alliance, och efter 51 minuter var äntligen NiP:s pers över, och lever vidare i DreamLeague!

Schema: Söndag den 14 juni

14:00 Sverige Alliancevs. Ukraina Na`Vi0-2Semifinal 1 (Bo3)
16:30 Sverige NiP vs. Ryssland Virtus.pro0-2Semifinal 2 (Bo3)
19:00 Sverige Alliance vs. Sverige NiP1-2LB, runda 1 (Bo3)
21:30 Ukraina Na`Vi vs. Ryssland Virtus.proWB-finalBetta i tipset

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..