×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Secret tar hem The Summit 3 över EG

4
Ännu en LAN-titel gick Secrets väg under natten, då de besegrade rivalerna Evil Geniuses med 3-1 i The Summit 3-finalerna.
Efter vad som var en dominant form i turneringens gruppspel lät sig Secret inte bli stoppade någonstans på vägen då de säkrade sin andra LAN-vinst på två veckor efter vad som kan kallas en dominant visning mot EG på natten till idag.

Prisfördelning

1.Europa Secret115 000 dollar(cirka 945 000 kronor)
2.USA Evil Geniuses61 000 dollar(cirka 501 000 kronor)
3.Kina Vici35 000 dollar(cirka 287 000 kronor)
4.Kina LGD27 000 dollar(cirka 222 000 kronor)

Fastän alla medlemmar visade framfötterna när det gällde var det uppenbart att lagets midlaner Gustav "s4" Magnusson hade gjort sin hemläxa, då han inte bara spelade väldigt väl under hela eventets gång, utan konsekvent lyckades få bättre drafts mot EG:s Peter "PPD" Dager i finalerna, något som ledde till att de sista två matcherna tillsammans inte pågick i mer än en halvtimme.

Detta blir därmed den andra LAN-turneringen i ordningen som Secret har vunnit under sin tid som organisation och gör att de nu äntligen kan börja utmana om att kalla sig själva västvärldens bästa lag, som var grunden bakom femman sedan deras start i september förra året.

Bildkälla: Beyond the Summit

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..