×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance tvåa på ASUS Play it Cool Invitational

2
Svensklagets första turnering tillsammans sedan Henrik "AdmiralBulldog" Ahnbergs återvände slutade med silver, då Virtus.pro vann det lilla LAN:ets finaler med 2-0 i kartor.
Drömmen om en blå-gul seger i helgens ASUS Play It Cool invitational gick i söndags i kras. Fastän hela tre lag beståendes till största del av svenskar var på plats i form av Alliance, NiP och Lemondogs, visade det sig ändå bli ryssarna i Virtus.pro som skulle visa sig vara bäst då de enkelt 2-0:ade sig förbi både NiP och till sist Alliance i finalerna.

Prisfördelning

1.Ryssland Virtus.pro12 500 dollar(cirka 105 000 kronor)
2.Sverige Alliance7500 dollar(cirka 63 000 kronor)
3-4. Sverige NiP - Sverige Lemondogs 5000 dollar(cirka 43 000 kronor)

Värt att notera var även att detta var det första LAN:et att spelas på den helt färska 6.84-patchen, och vi såg ett flertal anpassningar från nästan alla lag på plats. NiP beslutade sig för att picka den helt ny-introducerade Winter Wyvern i sin andra karta mot VP, och AdmiralBulldog fick även se båda sina signaturhjältar Natures Prophet och Lone Druid bannade av ryssarna i finalen.

Mest imponerande däremot var VP-kaptenen Artem "fng" Barshaks spelande under turneringens gång. Med ett flertal ovanliga hjältar som Gyrocopter i sin arsenal såväl som en extremt stark dubbel Lotus Orb-strategi ser det ut som att han är en av de första som börjat skrapa ytan på vad den nya patchen kommer ha att erbjuda inom den professionella scenen.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..