×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance fortsätter utan Niqua

1
Offlanern som gick med i det svenska storlaget i slutet på januari får nu gå sin egen väg.
Efter att ha blivit del av Alliance under en av deras största svackor någonsin som lag blev Niclas "Niqua" Westergård tillsammans med additionen av Per Anders "Pajkatt" Olsson Lille samt Sébastien "7ckngMad" Debs det laget behövde för att återvända till en stabil form. Men nu verkar det som att den tiden, åtminstone för Niqua, är förbi.



Offlanern, som sedan tidigare endast spelat i mindre lag i Sverige, tog som senast tillsammans med Alliance delad femteplats på StarLadder XII-finalerna i Bukarest, där de lyckades besegra Team Secret innan de blev eliminerade av Cloud 9, den mest imponerande bedriften Alliance som lag haft på flera månaders tid.

Exakt vad det är som ligger bakom Niquas exkludering ur laget är ännu okänt, men enligt deras manager så kommer ett uttalande släppas senare i kväll.

Alliance

Sverige Jonathan "Loda" Berg
Sverige Per Anders "Pajkatt" Olsson Lille
Sverige Joakim "Akke" Akterhall
Frankrike Sébastien "7ckngMad" Debs

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..