×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Första dagen av StarLadder klar — Alliance och Secret till lower bracket

1
Secret snubblar mot Team Malaysia och Alliance blir tillintetgjorda av Invictus Gaming under den första dagen av StarLadder XII.
Det klara temat för den öppnande dagen av StarLadder XII var utan tvekan dominansen från öst. Bland de fyra lagen som avancerade vidare i turneringens upper bracket var det endast ett lag som var västerländskt i form av Cloud 9, som lyckades besegra Team Tinker. De övriga matcherna (som du kan läsa om här) blev alla vunna av de västerländska lagens österländska motsvarigheter, där den mest chockerande prestationen kom ifrån Chai "Mushi" Yee Fungs Team Malaysia efter att de besegrade den västerländska kollossen Team Secret med 2-1 som slutresultat.

Fredagen den 24 april
11:00Grekland London C.vs. Kina Vici0-2BO3
11:00Europa Cloud 9vs. Världen Team Tinker2-0BO3
20:30Sverige Alliancevs. Kina Invictus Gaming0-2BO3
16:30Europa Secretvs. Malaysia Team Malaysia1-2BO3
19:00Världen Team Tinkervs. Grekland London C.2-0BO3

Tyvärr inkluderade detta även det, till majoriteten, svenska Alliance. Som förövrigt debuterade med sin nya uppställning i kvällens sista match där de föll i två snabba kartor mot kineserna i Invictus Gaming som nu går vidare till att möta Team Malaysia under morgondagen. Vi kommer nu även se samtliga svenska spelare i turneringen spela mot varandra imorgon i den första rundan av turneringens lower bracket då Alliance kommer möta Team Secret.

De två lagen har haft ett flertal konfrontationer sedan tidigare online som har sett båda lag komma ur segrandes, kommer Alliance nya uppställning få sig på nosen mot superlaget, eller kommer Secrets nederlag mot Malaysia prägla dem i mötet? Samtidigt kommer även vi även få se det numer till största del europeiska Cloud 9-laget möta favoriterna i Vici Gaming, såväl som Invictus Gaming mot Team Malaysia.
Lördagen den 25 april
09:30Sverige Alliancevs. Europa SecretBetta i tipsetBO3
13:30Europa Cloud 9vs. Kina ViciBetta i tipsetBO3
13:30Kina iGvs. Malaysia Team MalaysiaBetta i tipsetBO3
16:30Världen Team Tinkervs. Världen TBDLB R2BO3
16:30Världen TBDvs. Världen TBDLB R2BO3
20:00Världen TBDvs. Världen TBDWB-finalBO3
19:00Världen TBDvs. Världen TBDLB R3BO3

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..