×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Empire segrar på MLG Columbus

1
Det ryska storlaget visade ingen nåd och lämnar nordamerika med sin andra LAN-seger för året.
Under natten till idag stod det klart att Empire var vinnarna av det första stoppet av joinDOTA MLG Proleague. Laget som spelade med en inhoppare i form av Na`Vis Gleb "Funn1k" Lipatnikov hade redan dagen innan säkrat sin plats i finalen efter att ha vunnit turneringens gruppspel, vilket seedade dem direkt in till LAN:ets finaler. Deras motstånd i den avgörande Bo3:an var inga mindre än de nuvarande världsmästarna Evil Geniuses, som inte hade vad som krävdes för att stoppa det ryska godståget från sin andra LAN-seger för i år.

Slutplaceringar

1.Ryssland Empire305 000 SEK
2.USA EG185 000 SEK
3.Sverige NiP114 000 SEK
4.Korea MVP76 000 SEK

Den kanske mest relevanta händelsen för er läsare är att NiP lyckades återigen säkra tredje-plats på det nordamerikanska LAN:et efter att ha slutat tvåa i gruppspelet, vilket innebar att de skulle spela mot vinnaren av gårdagens första Bo3, som spelades mellan Evil Geniuses och MVP.Phoenix. Föga förvånande innebar det att svenskarna skulle gå upp mot EG i hopp om att ta sig till finalen. Tyvärr för svenskarna var det nordamerikanska laget för starkt, och i en dominerande tredje karta blev NiP:s turneringsliv avslutat på endast 25 minuter. Detta innebär att NiP plockar upp sin tredje bronsmedalj på lika många månader på internationella LAN.

Bildkälla: Empire

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..