×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance säkrar plats på StarLadder-finalerna

3
Med endast en kartförlust under gruppspelet säkrade Alliance igår sin plats på Starladder XII-finalerna på DreamHack Bukarest denna månad.
Det är nya tider för Alliance, då de igår kväll såg till att de kommer vara på plats under Starladder XII-finalerna som går av stapeln 24-26 april. Alliance kämpade under en längre tid med både resultat och svårigheterna med att finna en fast laguppställning, men under de senaste två månaderna har organisationen som vann TI3 presterat på världsnivå i ett flertal matcher.

Efter att ha säkrat vinster mot sin svåraste gruppmotståndare i Team Secret såg därmed resan till LAN-finalerna nästan säkrade ut för det, numer, svensk-franska Alliance, då deras kvarvarande motståndare i gruppspelet bestod av de två mindre etablerade lagen GOOMBA Gaming, och ScaryFaceZ.
Sverige Alliance vs. Ukraina ScaryFaceZ — 2-0
Alliance: Loda, Pajkatt, niqua, Akke, 7ckingMad
SFZ: QwisTa, State21, KaHT, Ecnart, Sh4dowehhh

Sverige Alliance vs. Tyskland GOOMBA — 2-1
Alliance: Loda, Pajkatt, niqua, Akke, 7ckingMad
GOOMBA: zynxis, rmN, Chill2, Amoment, EDE

Utöver Alliance fyra svenska medlemmar kommer även ytterligare tre blågula spelare totalt delta på LAN-finalerna, då Secrets Gustav "s4" Magnusson och Ludwig "zai" Wåhlberg kommer göra dem sällskap tillsammans med Team Tinkers Johan "pieliedie" Åström.

I samband med detta har även hela deltagarlistan för den tolfte upplagan av StarLadder blivit säkrad. Med konkurrens från Kina, Sydostasien och Europa på plats ser det nu ut som att årets hittills näst största internationella turnering kommer bjuda på spektakel.

Deltagarlista StarLadder XIII

Europa Cloud 9
Europa Team Secret
Europa Team Tinker
Kina Invictus Gaming
Kina Vici Gaming
Sverige Alliance
Grekland London Conspiracy
Malaysia Team Malaysia

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..