×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Na`Vi byter spelare återigen — Funn1k återvänder tillsammans med Artstyle

1
Bara tre veckor tillsammans med sin senaste rekryt Alexander "DkPhobos" Kucheria har Na`Vi varit tvungna att finna två nya spelare då Kucheria beslutade sig för att lämna laget i slutet på förra veckan.
Efter att ha etablerat sig tillsammans med ASUS Polar under 2014 års sista månader var DkPhobos, ett av de större namnen inom WC3 Dotas rysktalande scen, återigen en spelare av rang. Hans talang gick inte obemärkt, och i början på mars var det bekräftat att Na`Vi, de legendariska första vinnarna av The International, hade rekryterat Kucheria i samband med att deras tidigare erkände offlaner Gleb "Funn1k" Lipatnikov hade offentliggjort att han hade lämnat laget, citerandes motivationsbrist.

Men i en shockerande vändning på påskaftonen var det bekräftat: DkPhobos återvänder till ASUS Polar efter mindre än en månad med Na`Vi. Återigen på jakt efter nytt blod har den ukrainska organisationen gjort en signering få såg på horisonten. Utöver att Funn1k återvänder blir lagets support-spelare Ivan "VANSKOR" Skorokhod åsidolagd för stunden pga sjukdom, för ingen mindre än en av Na`Vis originalmedlemmar: Ivan "Artsyle" Antonov.

Na`Vi


Ukraina Aleksandr "XBOCT" Dashkevic
Ukraina Danil "Dendi" Ishutin
Ukraina Gleb "Funn1k" Lipatnikov
Ryssland Akbar "SoNNeikO" Butaev
Ukraina Ivan "Artsyle" Antonov

Kontroversiellt återintåg

Antonov var, utöver en av de mest uppmärksammade spelarna som uppfyllde draftingrollen mot slutet av WC3 Dota, och början på Dota 2, även känd för det minst sagt uppseendeväckande viset han lämnade Na`Vi på. Efter att ha blivit sagd att betala en summa av sin vinst från den första upplagan av The International, 250 000 USD (då motsvarande 1 585000 SEK) valde helt enkelt draftaren att inte betala summan till klubben, och fick därmed prompt lämna laget.

Följandes ett senare försök tillsammans med det rysktalande superlaget Darer och en minst sagt oimponerande 16:e plats på TI2 höll sig Artstyle utanför rampljuset i närmare två år innan han sågs spela i diverse mixlag.

Bildkälla: GosuGamers

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..