×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Alliance faller 2-0 mot Secret

2
Det extremt hypade superlaget Secret tog under gårdagen sin första seger mot den nya Alliance-uppställningen.
Under gårdagen fick vi se det numer svensk-franska Alliance möta det närmsta vi kommit ett västerländskt superlag i Dota, Team Secret i europa-kvalet till The Summit 3. Fastän Alliance, som under det senaste halvåret kämpat för att återetablera sig som ett topplag i världen, sett mer övertygande ut än på länge på sistone hade de ändå inte mött ett lag av Secrets kaliber.

Imponerande nog lyckades Alliance göra den första matchen till en jämn affär och såg ut att vinna den efter närmare 40 minuters intensivt spelande. Men efter en katastrofal konfrontation vid Roshan, efter att ha tagit Secrets mid och bot-barracker, föll hela Alliance och hoppet om vinsten.

Den andra kartan var, i jämförelse, väldigt antiklimaktisk, då Secrets Arteezy lyckades döda Alliance nyrekryt ett flertal gånger i lane med sin Phanton Assassin, och spårade till slut helt utom kontroll. Secret är nu endast en vinst ifrån att kvala in till LAN-eventet i Los Angeles, då de möter ASUS Polar i sin potentiellt sista match.
Sverige Alliance vs. Europa Team Secret — 0-2

Alliance: Loda, Pajkatt, niqua, Akke, 7ckingMad
Secret: Arteezy, s4, Zai, KuroKy, Puppey


Time: 17:30 CET
Stream: Stream
Format: Bo3

I slutändan faller därmed Alliance ned till kvalets lower bracket, där de kommer spela mot Cloud 9 om sin fortsatta överlevnad, och inte Na`Vi som Fragbite skrev under gårdagen. Om de vinner över C9 är de därmed endast två matcher ifrån LAN-finalerna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..