×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance vidare i Starladder — NiP kvalar in till nästa säsong

3
The International 3-vinnarna vann 2-0 mot NiP, som sedan besegrade vitryska Power Rangers för att säkra sin plats i nästa säsong av ligan.
Det var ett dominant Alliance som dök upp under gårdagens Starladder-matcher. De fyra svenskarna och fransmannen Sébastien "7ckingMad" Debs lyckade hålla sin nolla under hela gruppspelet efter att ha besegrat NiP i två raka kartor, där en numer nästan förväntad monster-prestation från Per "Pajkatt" Olsson Lille på Sniper tillhörde kvällens höjdpunkter. Detta placerar Alliance i Grupp B av turneringens andra gruppspel, där deras huvudmotstånd kommer komma i form av Team Secret.
Sverige Alliance vs. Sverige NiP — 2-0

NiP återkommer till nästa säsong

NiP:s situation blev i ljus av sin förlust mot Alliance blev därmed rätt svår. Deras chanser att gå vidare i denna säsong av Starladder var vid detta tillfälle inte möjligt, då de redan förlorat två av deras tre matcher och därmed spelade om chansen att kvala in direkt till nästa upplaga av Starladder. Deras motstånd var vitryssarna i Power Rangers, som tog den första kartan av Bo3:an väldigt övertygande. NiP gav tillbaka däremot, och vann båda resterande matcher där höjdpunkterna levererades av Adrian "Era" Kyreziu och svensklagets nyaste medlem Linus "Limmp" Blomdin.
Sverige NiP vs. Vitryssland Power Rangers — 2-1

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..