×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP och Alliance gör upp ikväll i Starladder

2
Sveriges nuvarande bästa lag möter varandra återigen i kvällens Starladder-matcher.
Dota-scenen i Sverige har just nu nått en nivå den inte varit på på länge när det kommer till profilerade lag. NiP har nu börjat etablera sig och har två topp 4-placeringar under bältet på internationella LAN-turneringar, samtidigt har Alliance nu funnit sin riktning som lag med de nya medlemmarna Per "Pajkatt" Olsson Lille, Niclas "niqua" Westergård och fransosen Sébastien "7ckingMad" Debs.

Sverige Alliance vs. Sverige NiP Betta i tipset

Time: 18:00 CET
Stream: Stream
Format: Bo3
Sverige NiP vs. Vitryssland Power Rangers Betta i tipset

Time: 20:00 CET
Stream: Stream
Format: Bo3

Utöver det faktum att det är fråga om ett svenskderby är kvällens matcher extremt viktiga för NiP. Efter att ha förlorat sin första match i gruppspelet mot ASUS Polar behöver de vinna konfrontationen mot Alliance för att skapa en situation där de kan potentiellt avancera ut ur sin grupp. För Alliance del innebär en vinst mot NiP att de säkrar sitt avancemang till turneringens nästa omgång.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..