×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

ASUS Polar tar in God och Sedoy

1
Det ryska topplaget har funnit två tillfälliga medlemmar efter att ha förlorat två av sina främsta medlemmar för några veckor sedan.
I samband med att Alexander "Phobos" Kucheria lämnade laget för möjligheten att spela med Na`Vi var helt plötsligt det snabbt stigande ASUS Polar på väg mot en kollisionskurs med marken. Det unga laget hade under sin tid tillsammans lyckats placera sig konsekvent på toppen av ett flertal turneringar, och avhoppet från Kucheria gjorde därmed deras framtid osäker.

Laget, som veckan innan Kucherias avgång hade avlägsnat sin offlaner Mag från uppställningen, har sedan dess kunnat ses spela med Sergey "God" Bragin och Vadim "Sedoy" Musorin och kommer enligt sin kapten Artem "fng" Barshak fortsätta ha med dem i ASUS Polar tills vidare.

ASUS Polar

Ryssland Ilya "Illidan" Pivcaev
Vitryssland Artem "fng" Barshak
Ukraina Ilya "Lil" Ilyuk
Ryssland Sergey "God" Bragin (Inhoppare)

Ryssland Vadim "Sedoy" Musorin (Inhoppare)
Både God och Sedoy fann sig själva utan ett lag för två veckor sedan då Virtus.pro (som även äger ASUS Polar) beslutade sig för att stänga ned sin primära Dota-division som bar VP-namnet. God var under en längre tid grunden för nästan alla VP-lag sedan slutet på 2013, medan Sedoy blev del av organisationen i slutet på 2014.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..