×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malaysia

Åtta timmars förseningar på kaos-eventet i Malaysia

1
Kackerlackor i spelarbåsen, brand i datorer och inget nät ledde till att den första dagen av Major All Stars i Malaysia inte spelades.
Major All Stars, Sydostasiens hittills största Dota 2-event bjöd på en minst sagt katastrofal öppningsdag. Schemalagd att börja vid 03:00 svensk slutade eventets första dag med att inga matcher spelades klart efter närmare åtta timmars försening.

Kackerlackor och bränder

Anledningarna bakom förseningarna varierade konstant. Antingen kunde spelare inte koppla upp sig till Dota 2-nätverket, det lokala nätverket på plats dog och det ryktades även att en av Na`Vi-spelarnas datorer började brinna. Detta kombinerat med en brist på bekväma stolar, och även närvaron av kackerlackor i spelarområdet var mer än tillräckligt för att cementera Major All Stars första dag som en genuin katastrof.

Med allt detta sagt har inga av de schemalagda matcherna ännu spelats, och hela eventet har nu blivit uppskjutet med minst en dag. Inget preliminärt schema har blivit släppt, men vi kommer uppdatera er när vi får reda på när svenska NiP spelar sin öppningsmatch mot filippinska Rave.

Bildkälla: @xeozor

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..