×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP slår Alliance — Kvalfinal ikväll

3
Sveriges två mest etablerade Dota 2-lag i Alliance och NiP möttes för första gången under gårdagens invite-kval till Esportal.
Under gårdagen upplevde vi första gången på länge ett svenskt Dota 2-derby i världsklass då Alliance gick upp mot NiP. Fastän Alliance fortfarande inte funnit sin rytm sedan sensommaren 2014 har deras form den senaste tiden sett ut att gradvis bli bättre efter att ha hittat en någorlunda stabil kärna spelare.

På motsatt håll har NiP hållit elden vid liv sedan deras imponerande insats på Starladder 11, där de tog en tredje plats bakom ASUS Polar och Team Empire. Även efter att de nyligen ersatte Joel "Apemother" Larsson för Linus "Limmp" Blomdin har deras form endast sett ut att bli bättre, och det demonstrerade de med råge under gårdagens matcher.
Sverige Alliance vs. Sverige NiP — 1-2

Alliance: Loda, Pajkatt, niqua, 7ckingMad, Akke
NiP: Era, Limmp, jonassomfan, Sealkid, Handsken

Tyvärr försenades sändningen extremt mycket då vissa av spelarna till att börja med drabbades av oförutsägbara tekniska problem. Inte nog med det så gick även Dota 2-servrarna ned vilket fördröjde matcherna ännu längre. Med förseningarna åsido var alla kartor snabba affärer som knappt varade längre än en halvtimme. Framförallt den tredje och avgörande kartan eskalerade extremt kvickt då både Limmp och Adrian "Era" Kryeziu totalt dominerade Alliance och drog på sig totalt 26 kills mellan varandra då matchen väl var slut.

I slutändan tog den yngre generationen vid och avancerade till kvalets finaler, där de kommer möta Power Rangers om en plats på Esportals offline-slutspel.
Vitryssland Power Rangers vs. Sverige NiP

Power Rangers: Ditya Ra, chshrct, j4, SoNNeikO, TBD

NiP: Era, Limmp, jonassomfan, Sealkid, Handsken


Det vitryska laget besegrade under gårdagen Virtus.pro, gett NiP trubbel under den senaste tidens matcher. Däremot lider de av det faktum att de inte har en full femma att spela med sedan Maxim "Shachlo" Abramovskikh lämnade laget förra månaden. Detta gör NiP till favoriterna i kvällens konfrontation.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..