×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk duell om överlevnad i Esportal

4
Sveriges gamla Dota-kungar i Alliance går ikväll upp mot nykomlingarna i NiP för att tävla om den sista platsen på Esportal.
Det blir en hård sammandrabbning ikväll då Alliance och NiP gör upp om chansen att bli det sista laget att kvala in till Esportals offline-slutspel den 15:e mars. Matchen som spelas är en kval-semifinal, där förlorarna i mötet mister möjligheten att säkra en plats till Esportal-finalerna senare i år. Vinnaren i mötet garanterar sig dock ingen plats, då en kvalfinal mot vinnaren i mötet mellan Power Rangers och Virtus.pro väntar som avgörande.
Sverige Alliance vs. Sverige NiP
Alliance: Loda, Pajkatt, niqua, 7ckingMad, Akke
NiP: Era, Limmp, jonassomfan, Sealkid, Handsken

Stream: Twitch.tv/Esportal

Tid: 20:00

Alliance var tidigt under året i ett tillstånd av konstant förändring, där de ofta bytte lagmedlemmar i hopp om att finna en bra kombination av spelare. Fastän de provade en stor mängd spelare verkade de aldrig bygga upp ett lag som kunde prestera konsekvent tills de etablerade deras nuvarande laguppställning. De tre nya spelarna de använder sig av är Per "Pajkatt" Olsson Lille, Niclas "Niqua" Westergård och slutligen fransosen Sébastien "7ckingMad" Debs.

Samtidigt har NiP imponerat efter att ha tagit in Linus "Limmp" Blomdin förra veckan. Med vinster mot Cloud9, ASUS Polar och MeePwn'd. Detta blir första gången de två lagen möter varandra, och kommer även ge mycket vikt kring vilket lag som, för stunden, är det bästa i Sverige.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..