×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Ett Na`Vi utan Funn1k debuterar ikväll

1
Sedan Gleb "Funn1k" Lipatnikov lämnade Na`Vi-uppställningen för två veckor sedan har det ryktats friskt kring vem som skulle ersätta honom. Ikväll får vi svaret.
Funn1k utgjorde en stor del av det ukrainska lagets framgångar. Under sin tid med Na`Vi som varade närmare två år lyckades den legendariska femman ta en andraplats på The International 3 och även vinna närmare åtta guldmedaljer i diverse turneringar. Under 2014 däremot föll laget på hårda tider, och problemen har bevisligen varit för stora för att fixa sedan dess, då de konstant spelat under förväntan. Detta var till slut det som fick Funn1k att lämna laget, då han själv kände att han inte längre hade drivet att prestera på den nivån som krävdes för att vinna.

Na`Vi

Ukraina Aleksandr "XBOCT" Dashkevic
Ukraina Danil "Dendi" Ishutin
Ukraina Ivan "VANSKOR" Skorokhod
Ukraina Artur "Goblak" Kostenko
Världen TBA
Vilken spelare Na`Vi nu väljer att ta in för att ersätta Funn1k är oklart. Stororganisationen var under en längre tid kända för att rekrytera spelare från andra rysktalande topplag, men i samband med att ett flertal lag från regionen som ASUS Polar och Team Empire haft internationella framgångar på eget håll är det inte säkert att spelare är intresserade av att lämna sina organisationer.

Vare sig om det är fråga om en inhoppare eller inte spelar Na`Vi 20:00 ikväll mot Team Empire i D2CL S5.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..