×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

F.d. Alliance-spelaren Chessie: "Jag har knappt kunnat spela en match om dagen"

1
Den skadade midspelaren Rasmus "Chessie" Blomdin har gett ett uttalande kring hans saknad under senaste månaderna.
Spelaren som var först på tapeten med att ersätta Gustav "s4" Magnussons position i Alliance var ingen mindre än en av Heroes of Newerths mest respekterade spelare i Chessie. Men kort efter midlanern hade börjat jobba med Alliance (vilket inkluderade en välgörenhets-stream han kurerade) var han tvungen att stå åt sidan. Anledningen som blev given var ett större ryggproblem som gjorde det svårt för honom att spela under längre sessioner, sedan blev det tyst tills igår då Chessie skrev på reddit om hans problem.

"Efter ett par veckor i Alliance började problemen. Först var det smärta i skulderbladen men kort därefter spred sig smärtan till nacken och axlarna. Jag besökte nästan omedelbart en välkänd naprapat för behandlingar, men det hjälpte inte. Att leva med konstant smärta, även när jag inte satt vid datorn, är verkligen inte roligt och det påverkade mitt sociala liv markant."

Med allt detta sagt tog dock Blomdin chansen och åkte till Kina med Alliance. Resan har sedan dess beskrivits av samtliga lagmedlemmar som en katastrof då lokalens internet konstant gick ned, vilket förlängde matcherna extremt mycket, vilket Chessie säger var en extremt smärtsam upplevelse.

"Jag åkte ändå till Kina för att tävla i WCA, även fastän jag hellre hade sett Alliance åka med en inhoppare istället. Detta hjälpte verkligen inte mitt skick och jag kunde helt enkelt inte njuta av resan överhuvudtaget. Våra resultat var bra och det skulle så klart ha varit en rolig upplevelse om smärtan inte hade varit i bilden. Jag bestämde därmed innan vi ens hade åkt hem att jag inte skulle fortsätta spela tills jag hade läkt fullständigt."

Sedan dess har Chessie närmast varit helt utanför publikens sikt, men rapporterar samtidigt i tråden att detta har varit för att han kontinuerligt har försökt behandla sitt nuvarande tillstånd och har nu kommit så pass långt att han kommer börja streama dagligen.

Om detta eventuellt leder till en fullfjädrad comeback för spelaren återstår att se.

Bildkälla: GosuGamers

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..