×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Peru

Peruanska Union Gaming fällda för fusk

4
Union Gaming har blivit närmast ökända för osportligt beteende och suspektt spelande, vilket igår ledde till att de blev diskade från den pågående säsongen av Dota 2 Canada Cup.
Överdrivet långa pauser, fakenickande observers och stream-sniping är de främsta anklagelserna det peruanska laget Union Gaming har blivit anklagade för av ett flertal lag och Dota-personligheter som Michael “ixmike88” Ghannam. Misstankarna började redan förra året då uG började etablera sig som ett av de främsta latinamerikanska lagen och deltog i fler och fler nordamerikanska ligor.

Men nu verkar tålamodet ha försvunnit från turneringsarrangörer. Dota 2 Canada Cup fann dem under kvartsfinalerna mot Fire ett flertal gånger tittandes på den spansktalande streamen för turneringen, som hade stängt av sin stream-delay vilket innebar att de kunde se Fires rörelser på kartan i realtid och gav dem ett stort övertag. Bevisen härstammar från det faktum att laget själva streamade deras då laget spelade från deras gaminghus där alla deras datorskärmar var klart synliga.

"Union Gaming played very well yesterday but due to history of this team following will occur:
  • Fire dota will be in the semi finals
  • Union gaming will receive a 6 month ban from Dota 2 Canada Cup tournaments and is disqualified from Season 4." - Dota 2 Canda Cup

  • Redan i januari blev laget straffade av onlineturneringen Dota Regions där uG valde att avbryta en paus från sina motståndare eHug, vilket ledde till att de fick first blood och sedermera vann turneringen. Dota Regions valde att ta ifrån dem 20% av deras vinster, och kommer inte tillåta dem spela i framtida säsonger av turneringen.

    Bildkälla: Union Gaming

    10 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 10 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..