×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL med miljoner till Dota 2

2
Den tyska e-sport jätten ESL har tillkännagivit att man kommer att lägga minst $1,000,000 på prispengar i Dota 2 under 2015.
ESL höjer nivån på sina turneringar för året genom att höja summan prispengar från $150,000 till minst $250,000 per turnering. En prispott som totalt kommer bli över 8 miljoner svenska kronor. Den tyska e-sport arrangören har alltså valt att lägga en hel del resurser på Dota 2 under 2015. Och den första turneringen för året, ESL One Frankfurt går av stapeln 20-21 Juni i Commerzbank-Arena som rymmer över 50 000 åskådare.

Ulrich Schulze, ESL

—Vi börjar med att höja prispotten i ESL One Frankfurt, och det är bara början. ESL One är här för att sätta en ny standard inom professionella Dota 2-evenemang. Vi tänjer på gränserna och ger spelare från världens alla hörn chansen att göra karriär som proffs.
Bildkälla: ESL One

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..