×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

D2CL Säsong 5 med start ikväll

1
Den femte upplagan av Dota 2 Championship League börjar ikväll och innehåller bland andra NiP och Alliance.
Det är totalt åtta av europas mest etablerade lag som kommer utgöra startfältet för den femte säsongen av onlineturneringen Dota 2 Champions League. NiP och Alliance kommer agera som de svenska representanterna i ligan och kommer gå upp mot lag som HellRaisers, Na`Vi och MeePwn'd under gruppspelets gång.

Någonting som även är nytt för denna säsong av D2CL är att turneringen för första gången kommer ha ett kinesiskt gruppspel där vinnaren kvalar in till turneringens LAN-finaler. De inbjudna lagen har fortfarande inte offentliggjorts.

Formatet för turneringen är utöver detta närmast oförändrat från de tidigare säsongerna av turneringen. Alla lag kommer spela i ett gemensamt gruppspel där de spelar en bäst-av-två serie mot varandra, varpå gruppettan kvalar direkt till LAN-finalerna. De övriga sju lagen kommer därefter spela ett online-slutspel där vinnarna av både winner och loser bracketen kommer ta sig till LAN:et.

Deltagande lag

Sverige NiP
Sverige Alliance
Ukraina Na`Vi
Ukraina HellRaisers
Ukraina Team Empire
Ryssland Virtus.pro
Vitryssland Power Rangers
Europa MeePwn'd
NiP kommer bli det första svenska laget att debutera i gruppspelet, då de möter HellRaisers imorgon vid 18:30 svensk tid och kommer sändas på joinDOTA Reds Twitch-kanal.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..