×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Na`Vi och HGT till Dota 2 Asian Championship

1
Efter att monster-eventets Wildcard-turnering avslutades tidigare idag står det klart att Na`Vi och HGT kommer bli de sista två lagen i huvudturneringen.
Dota 2 Asian Championship, eller "The Oriental" som fans har dubbat den, kommer att dra igång för fullt natten till imorgon då alla 16 lag nu är redo att spela. De sista två lagen bestämdes under dagen i form av en Wildcard-turnering, där totalt sex lag spelade för chansen att ta sig in till huvudturneringen som just nu har 2,3 miljoner USD (motsvarande 19 miljoner SEK) i prispott.

Na`Vi stormar vidare

De två sista lagen kom i form av ukrainska Na`Vi och kinesiska HGT (Hyper Glory Team). Ukrainarna tog mini-turneringen med storm och förlorade endast en match av alla fem de spelade efter en minst sagt skojsam draft där de beslutade sig för att spela med en Pudge och Techies. HGT trampade däremot på en allt trängre stig då de fann sig själva förlora sin match mot Na`Vi efter att ha haft en stark ledning. Detta gjorde deras sista match mot Energy Pacemaker allt viktigare, och genom allt tog de sig igenom med 3-2 i kartor.


Miljonkampen drar igång imorgon

Så natten till imorgon kommer gruppspelet för DAC börja. 120 matcher kommer spelas över fem dagar med hela världens mest etablerade lag för chansen att ta hem miljonerna. Gruppspelet kommer spelas från lyxhotellet Pullman Skyway Hotel mitt i centrala Shanghai, och allt som allt kommer 12 lag gå vidare till slutspelet.

Deltagarlista

Europa Team Secret
Europa Cloud9
Ukraina HellRaisers
Ukraina Na`Vi
USA Evil Geniuses
Korea MVP. Phoenix
Filippinerna Rave
Kina LGD-Gaming
Kina Invictus Gaming
Kina CDEC
Kina NewBee
Kina TongFu
Kina Vici Gaming
Kina Big God
Kina EHOME
Kina HGT
Det preliminära schemat för gruppspelet tar plats över 12 timmar, från 05:00 till 17:00 svensk tid varje dag under veckan.

Bildkälla: Dimitri "Mali" Vallette

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..