×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NiP tar hem Alienware Area 51 Challenge

6
Den svenska truppen tog sin revansch på bland andra ASUS Polar och Empire nu i veckan då de igår vann mini-turneringen och 37 000 SEK.
Efter en topp 3-placering på de nyligen avklarade Starladder XI-LAN finalerna ser Ninjas in Pyjamas Dota 2-lag ut att ha snabbt blivit ett av de bättre europeiska lagen i esporten, och igår fick NiP äntligen tag på sitt första guld under monikern då de tog hem onlineturneringen Alienware Area 51 Dota Challenge.

På deras väg genom turneringen började de med att besegra rivalerna ASUS Polar i två raka kartor. Nästa match i bracketen var mot Starladder XI-vinnarna Team Empire, och fastän det såg ut som att serien kunde ha slutat i varderas lags fördel så var det ändå NiP som lyckades knipa serien 2-1. Slutligen följde ännu en jämn final mot Virtus.pro, men efter en otrolig comeback slutade NiP som vinnare i Alienware Area 51 Challenge.

Prisfördelning

1. NiP 4500 dollar(cirka 37 000 kronor)
2. VP 2500 dollar(cirka 20 000 kronor)
3-4. Team Tinker/Empire 1500 dollar(cirka 12 000 kronor)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..