×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

NiP ute ur Starladder XI

1
ASUS Polar tog sin revansch mot svenskarna och vann 2-0 för att säkra sin plats i finalen mot Team Empire.

Match 1


Polar får first blood på IllidanStormrages Troll Warlord till att börja med, och det är uppenbart att Polar dominerar de första minuterna av matchen. jonassomfan har så gott som ingen inverkan under denna period efter att ha gett up first blood, och även blivit dominerad i sin offlane, och alla gank-försök NiP utför misslyckas katastrofalt.

Vid 11 minuter plockar DKPhobos och Lil upp sina Blink Daggers. Farmen på Polar är massiv i jämförelse med NiP, och DkPhobos Brewmaster är i störst fokus efter att ha dominerat Apemother i mid, och är det största problemet för NiP att handskas med i de stora konfrontationerna.

Vid 17 minuter leder Polar redan med mer än 10 000 guld, och bryter nästan NiP:s top tier 3 torn, men bestämmer sig för att backa, läget är kritiskt för NiP och det blev ännu mer digert när ryssarna bestämde sig för att pusha mid. En snygg Chronosphere från Mag säkrar vinsten för Polar dock på 20 minuter.

ASUS Polar vinner första matchen!


Match 2


First blood går ännu en gång till Polar, men de tar det steget längre och plockar upp ännu en till kill sekunder efteråt. Ackompanjerat av det faktum att de vinner sina lanes också såg det snabbt dåligt ut för NiP fram tills det att de lyckas ganka Iliidans Drow Ranger. NiP fortsatte detta med att vinna en konfrontation i botlane som ser Drown dö ännu en gång.

Styrkan i Polars draft kommer ifrån deras möjligheter att orsaka enorm mängd skada väldigt snabbt med hjälp av Visage + Drow-kombinationen. Detta märks tydligt efter deras första försök att ta Roshan, som såg ryssarna initiellt vinna fighten. Men med två buybacks från Era och jonassomfan lyckas svenskarna ta ned Polars HP så pass mycket att när Era åter igen hoppar in i stridens hetta lyckas han döda fyra av Polars hjältar och skydda Roshan.

Polar lyckas nästan ta tre torn via NiP:s midlane, men svenskarna dröjde ut försvaret för att försäkra jonassomfans Blink Dagger, och när han debuterar den slutar konfrontationen med att fyra Polar-medlemmar återigen dör. Men pushen från ryssarna slutar inte och de kommer tillbaka snabbt och lyckas plocka tre NiP-spelare och pushar mid-barrackerna.

Försvaret från NiP är där igen däremot, och jonas Axe räddar återigen dagen med en triple kill på flera av Polars mest farmade medlemmar. Mönstret upprepar sig snabbt igen efter att DkPhobos jagar Handskens Witch Doctor på tok för länge, och när resten av NiP kommer in i bilden är Polar redan i en dålig position och förlorar alla fem medlemmar i utbyte för båda NiP:s-supportspelare.

När Polar väl lyckas ta en fight tillsammans med sin Brewmaster visar de dock hur starka de är, då de lyckas döda alla fem NiP-spelare i deras botlane med hjälp av dominant Visage-spelande från Lil, såväl som den tidigare nämnda Brewmastern. Fastän konfrontationerna går åt båda håll är det ändå ryssarna som lyckas ta ut svenskarnas bas i en mer rask takt.

Det fortsätter gå åt båda håll, men till slut brister dammen då Lils Visage helt enkelt gör för mycket skada, ackompanjerat av ett flertal Rod of Atos-upplockningar från laget blir Era och jonassomfan för långsamma för att nå Polars medlemmar, och till slut faller NiP 2-0 till ryssarna som går till finalen.

ASUS Polar vinner andra matchen!

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..