×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malaysia

Före detta MUFC-spelaren Sharky har avlidit

1
Den malaysiska, före detta MUFC-spelaren Raymond "Sharky" Wong Kie Yong har hittats avliden i sitt hem.
Den malaysiska carryn Raymond "Sharky" Wong Kie Yong, mest känd för sin tid i MUFC, har avlidit. Detta offentliggjordes under dagen, när uppgifter berättar att hans syster hittat honom livlös under morgonen efter att han gått bort i sömnen. Sharky kom hem sent under natten, men någon orsak till hans död har ännu inte offentliggjorts.

Sharky spelade för MUFC under 2012 och 2013, där han bland annat var med och vann mindre turneringar, tog ett silver i det malaysiska WCG-kvalet och kom även tvåa i The Asia 2012 före lag som Orange eSports, MiTH.Trust och Zenith. Laget blev även inbjudet till The International 2, men tvingades lämna återbud efter visumproblem.

— Sharky var en av de mest entusiastiska spelarna jag fått nöjet att träffa, han dog alldeles för ung, skriver kommentatorn Tobi "TobiWan" Dawson på Twitter.

Den 16 oktober 2013 lämnade Sharky MUFC tillsammans med tre lagkamrater, bland andra Chan "WinteR" Litt-Binn, för att gå med i Orange eSports. Laget gjorde dock inte något större väsen ifrån sig, och mass-sparkade samtliga utom WinteR och Sharky efter att femman misslyckats med att kvala in till The International 4. Vid sin bortgång var Sharky fortfarande signad av Orange eSports.

Raymond "Sharky" Wong Kie Yong blev 24 år gammal.

Bildkälla: itsgosu.com

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..