×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malaysia

Fälldes för riggning — tillbaka under namnet "We Are Sorry"

-4
Två lag som åkt dit för att ha riggat matcher, bland andra det före detta Arrow Gaming, gör comeback i Vietnam Championship League.
I oktober blev det liv i luckan när malaysiska Arrow Gaming fälldes för att ha riggat matcher. Händelsen resultade i att två spelare, Fua "Lance" Hsien Wan och Kok Yi "ddz" Liong, fick lämna laget, som sedan förvittrades. Nu är dock femman tillbaka — med ånger.

I Vietnam Championship League, VCL, kommer laget nämligen att deltaga under namnet "We Are Sorry". Tanken är helt enkelt att spela för att få acceptans att återkomma in i Dota 2-scenen. Enligt arrangören Van Khoa "PewPew" Hoang, som stod för inbjudan av laget, tror han på att folk lär sig av sina misstag.

— I believe in them. People make mistakes daily. If no one will forgive them, they might have to stop playing, motiverar Hoang.

Den före detta Arrow Gaming-femman är inte ensamma i sin sits. Det filippinska laget EvoGT, som liksom det före detta Arrow Gaming-laget åkt dit för att ha riggat matcher, kommer även de att vara med i turneringen. Detta lag spelar dock under namnet TRIC.

VCL erbjuder motsvarande 24 000 kronor i sin prispott och har följande 18 deltagande lag i sig.

Vietnam KC&PVietnam Chilllll BOYS
Vietnam MercuryVietnam 269
Vietnam AwSVietnam Imba Gaming
Vietnam Imba JokerVietnam NVIDIA Aces
Vietnam FocusVietnam WaE
Vietnam SECAFilippinerna TRIC
Malaysia We Are SorryThailand Awake
Indonesien ThePrimeTaiwan Burster New
Taiwan G7Australien Can't Say Wips

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..