×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Rösta på årets svenska Dota 2-spelare

3
Året når sitt slut och det är nu dags för de årliga Fragbite Awards. Kategorin på tur är Årets Svenska Dota 2-spelare.
Efter ett minst sagt händelserikt år har vi nu nått slutet av år 2014, och det innebär nu att vi här på Fragbite ska försöka finna Årets Svenska Dota 2-spelare för våra årliga Fragbite Awards.

För att få fram de nominerade spelarna har vi tittat på individer som under året presterat på världsnivå i ett eller flera lag under majoriteten av 2014. Vi har utgått från både individuella prestationer, såväl som den inverkan på deras respektive lag.

Och de nominerade är...



Johan "pieliedie" Åström (Cloud 9) må ses som ett kontroversiellt val på grund av hans formsvacka ledandes in till The International, men den svenska supportens specialitet på aggressiva hjältar som Skywrath Mage, och inte minst Bounty Hunter under och sedan The International 4 har mer än gjort upp för hans brister tidigare i år.



Jonathan "Loda" Berg (Alliance) har haft ett svårt 2014 i kontrast mot hans 2013. Det går dock inte att förneka hur väl sveriges mest kända Dota-spelare har presterat under året, från en stabil början till att bli sitt lags mest skinande ljus mot slutet på året i turneringar som ESL One New York gör honom definitivt förtjänt av att placeras i nominationerna.


Ludwig "zai" Wåhlberg (Evil Geniuses) har blivit en av världens främsta support-spelare under ett år. Tillsammans med Evil Geniuses lyckades han bygga sitt rykte på att vara en världens mest farm-rika supportspelare samtidigt som en av de mest innovativa. Med fem vunna guld och mer än fyra topp 4-placeringar under bältet detta år är hans nominering självklar.



Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg (Alliance) faller i samma kategori som sin lagkamrat Loda i den månen att fastän han inte erhåller några titlar till sitt namn från i år har hela året kantats av otroliga individuella prestationer som visar vad hans som spelare är kapabel till. Det finns fortfarande ingen mer dominerande spelare på hjältarna han specialiserar sig på.



Gustav "S4" Magnusson (Alliance, Secret) har länge blivit betraktad som en av världens bästa midspelare, och fastän hans situation speglar Lodas inledningsvis för 2014 har han funnit sin form ännu en gång i den senare halvan av året med Team Secret med sin patenterade smarta spelstil och fortsatta mångsidighet i midlanen.


Rösta på din favorit nedan!

Vinnaren presenteras efter alla kategorier avgjorts.

OBS! Framsidebilden är ett montage! Den är inte menad att förlöjliga någon spelare, utan visa att denna tävling skall tas med en klackspark!

Vem är årets svenska Dota 2-spelare?

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..