×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Team Secret och Simbaaa går skilda vägar

1
Laget som består av europas topp-talang har efter endast tre månader tillsammans redan beslutat sig för att ändra i sin uppställning och spelaren som får lämna laget är Tal "Simbaaa" Aizik.
Med två topp-tre placeringar i de två senaste turneringarna laget har spelat verkar det som att detta inte var tillräckligt för Team Secret, laget som består av några av europas mest kända spelare, då de i natt gick skilda vägar med sin offlaner Tal "Simbaaa" Aizik.

Vad som även är värt att notera är att detta även innebär att den sista länken i den gamla fnatic-uppställningen är bruten, då Simbaaa och Secrets nuvarande support Johan "BigDaddyn0tail" Sundstein spelade tillsammans i mer än fyra år genom HoN och till slut Dota 2.

"Despite the successful run we had as a new team at various tournaments such as ESL One NY, Starladder 10 and most recently The Summit 2, the team felt a change had to be made. Ultimately, there was a lack of synergy between players' approach to how the game should be played."

Spelaren som kommer ersätta Simbaaa för stunden är danska Rasmus "MiSeRy" Filipsen.

Team Secret

Tyskland Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi
Sverige Gustav "S4" Magnusson
Danmark Rasmus "MiSeRy" Filipsen
Danmark Johan "BigDaddyn0tail" Sundstein
Estland Clement "Puppey" Ivanov

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..