×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Perfect World med internationell turnering i Kina

1
Utgivaren av Dota 2 i Kina, Perfect World, har alldeles nyss släppt en lista på lag inbjuda till event de valt att kalla för Dota 2 Asian Invitational.
Bland namnen den kinesiska utgivaren har uppradat finner vi lagen som utgjorde The International 4-finalen, NewBee och Vici Gaming, och för att runda ut de hittills offentliggjorda kinesiska deltagarna kommer även Invictus Gaming och LGD Gaming att göra gästspel. Även sydkoreanska MVP.Phoenix har blivit inbjudna för att representera sin hemnation.

Fastän namnet kanske får eventet att framstå som en strikt asiatisk affär så kommer även nordamerikanska Evil Geniuses att delta i det storslagna eventet, även ett europeiskt lag kommer att bli inbjudet under dagarna som kommer. Utöver de åtta topplagen så kommer även en asiatisk kvaltävling hållas för att ge ytterligare åtta lag en chans att kvala in till den massiva turneringen.

Mer information kring när turneringen kommer hållas samt datum för kvalen bör släppas inom kort.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..