×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Wagamama spelar med compLexity

4
Den folkkära streamern och kommentator Niklas "Wagamama" Högström bekräftade idag att han kommer spela tillsammans med compLexity i den närmaste framtiden.
Wagamama, som i dagsläget är betraktad som en av de främsta kommentatorerna inom Dota 2, har avnjutit en årslång paus ifrån professionell Dota sedan det att hans föregående lag QPAD Red Pandas lades ned efter att de misslyckades med att kvalificera till The International 3. Men nu står det klart att den svenske carryn kommer att återkomma till professionell Dota tillsammans med compLexity Gaming.



compLexitys Dota-lag har varit i strul på sistone i samband med att en av deras originalmedlemmar Andrew "Riser_" Bronze blev drabbad av en skada som gjorde honom inkapabel till att spela på fulltid. Vare sig Wagamama kommer att spela med coL på heltid återstår att se, men för stunden ser det ut som att han kommer spela med dem genom Starladder 11-kvalen som pågår just nu.

compLexity Gaming

USA Kyle "Swindlemelonzz" Freedman
USA Zakari "Zfreek" Freedman
Kanada David "MoonMeander" Tan
SverigeLinus "Limmp" Blomdin
Sverige Niklas "Wagamama" Högström

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..