×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL One återvänder till Commerzbank Arena i Juni

1
ESL offentliggjorde idag att de återvänder till VM-stadion, Commerzbank Arena, i Frankfurt under 2015 för ESL One.
I somras kunde man se de främsta Dota 2-lagen göra upp om strax över en miljon kronor i Europas största Dota 2-turnering på Commerzbank Arena i Frankfurt, Tyskland, och idag står det klart att ESL One återvänder till VM-stadion under 2015.

I Youtube-trailern som publicerades idag står det klart att man kommer använda sig av samma format som vid tidigare Dota 2-turneringar arrangerade av ESL, där totalt åtta lag kommer tävla på plats i Frankfurt efter regionala kval i Europa, Nordamerika och Asien. Dessa lag kommer då få chansen att slåss om en prispott på strax över en miljon kronor inför 35 000 läktarplatser.

Turneringen kommer att ha minst 150 000 dollar, ca. 1 190 760 svenska kronor, i prispotten, men ESL har även offentliggjort att Dota 2-anhängare kommer att kunna bidraga till ett ökande av prispotten genom att köpa in-game-items.

ESL One Frankfurt 2015

Datum: 20-21 juni
Plats: Commerzbank Arena, Frankfurt, Tyskland
Antal lag: 8
Format: Single elimination
Prispott: 150 000 dollar (cirka 1 190 760 kronor)
På ESL:s hemsida avslöjar de även att man redan nu på Måndag kommer kunna köpa sin entrébiljett för sommarens evenemang men mer information om turneringen, bland annat invites, kvalstruktur och prisfördelning, kommer att offentliggöras inom ett par veckor.



Källa: ESL-One.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..