×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ryssvintern smälter bort — EG till DreamLeague finalerna

1
Det som såg så lovande ut för Virtus.pro-lagen på DreamLeague har börjat mynna ut i sanden efter det att EG krossar lagets huvudtrupp i två extremt snabba matcher.
Den första kartan nådde inte ens 30 minuter, då EG:s Death Prophet + Jakiro-kombination tog ned de flesta av VP:s torn extremt snabbt. Udda nog lyckades de även posera sig extremt aggressivt i teamfights mot det ryska laget, även fastän de hade hjältar mer lämpade till att slåss tidigt som Slark och Centaur Warrunner. Till slut blev det bara för mycket, och Zais Enigma, ackompanjerat av de övriga massiva ultimatesen EG hade, sken även den starkt under matchens gång.

Följande match tog ungefär samma form då EG bröt ut den ökända Lycan-picken på Dire. Fastän VP slog tillbaka i början eskalerade matchen snabbt för EG som plockade hem hela serien på två raka kartor.

Imorgon når vi den spännande slutklämmen för den andra säsongen av DreamLeague. Den öppnande matchen är VP mot Cloud9 som börjar klockan 14:00.


Lördag den 29 november

14:00 EuropaCloud9vs. RysslandVirtus.pro0-0LB Final
19:30 USAEvil Geniusesvs. Världen TBD0-0Final

Fredag den 28 november

14:00 RysslandVirtus.provs. Europa Cloud90-2Semifinal 1
14:00 RysslandVirtus.provs. Europa Cloud90-2Semifinal 1
19:30 EuropaCloud9vs. RysslandVirtus.pro Polar2-0LB Omgång 1
21:30 RysslandVirtus.provs. USAEvil Geniuses0-2WB Final

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..