×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

i-League tillbaka med över 2 miljoner i prispengar

1
Nu har nästkommande säsong av i-League presenterats och den här säsongen kommer att ha över 2 miljoner kronor i prispengar.
Förra årets i-League startade med 200 000 dollar, ~1,4 miljoner kronor, i prispengar och den här säsongen ökar de prispotten. En ökning på 50% gör att den kommande säsongen kommer att ha över 2 miljoner kronor i prispengar. Detta i sin tur gör att fler asiatiska lag bör öppna upp ögonen för denna turnering som spelas senare i år. Europeiska och Nordamerikanska kvalet kommer att börja i slutet av november.

i-League-kval

Nordamerikanska — 26:e november till 29:e november

Europeiska — 30:e november till 7:e december

Sydasiatiska — 8:e december till 14:e december

Kinesiska — 15:e till 28:e december



Krockar med DreamHack Winter

Att det nordamerikanska samt europeiska kvalet spelas under DreamHack gör att flera av de stora lagen kanske inte väljer att delta i turneringen. Om i-League flyttar datumen återstår att se men mer information turneringen kommer att dyka upp inom en snar framtid.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..