×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

EG segrar i Kiev!

2
Superlagets LAN-debut på europeisk mark är inget mindre än en succé då de ännu inte har tappat en enda match mot sin opposition.
Efter att ha nollat både sin grupp och sedan Team Tinker i kvarts-finalerna var det få som kunde se dem upprepa prestationerna mot turnerings-favoriterna Evil Geniuses. Men tji fick de. Efter två blodiga kartor stod det klart att Secret rör sig in i finalen obesegrade och nu endast är två vinster iväg från att vinna sitt debut-LAN i Europa och 100 000 dollar.

Simbaa

Monster-ravages såg Team Secret göra en extraordinär comeback i första matchen mot EG.

Hjälten i serien mot EG var otvivelaktigt Tal "Simbaaa" Aizik på sin Tidehunter. Hans positionering samt hans snabba beslut kring att använda ravage edde till att Secret snabbt och enkelt kunde kapitalisera på kaoset som uppstod i båda matcherna.

Samtidigt som hela dagen hade laddat upp inför den förstnämnda bäst-av-trean har Alliance och Cloud9 stampat sig igenom turneringens lower bracket: Alliance besegrade det filippinska laget Execration utan större problem, och tog sedan hem vinsten mot den förre detta Alliance-supporten Jerry "EGM" Lundkvist nya lag Team Tinker.

I samma anda rörde sig Cloud9 snabbt igenom sin sida av bracketen, där de eliminerade de två rysk-talande lagen i Virtus.pro och Na`Vi utan större problem. Nu är ännu en gång Alliance och Cloud9 redo att konfrontera varandra, vem vinner och vem försvinner? Jacky "EternalEnvy" Mao, eller Jonathan "Loda" Berg?


Gårdagens resultat

10:00Världen Cloud9vs. Ryssland Virtus.pro1-0Lower bracket
11:45Sverige Alliancevs. Filippinerna Execration1-0Lower bracket
13:30Ukraina Na`Vivs. Världen Cloud90-1Lower Bracket
15:30Europa Team Tinkervs. Sverige Alliance0-1Lower Bracket
18:00Europa Team Secretvs. USA EG2-0Winner bracket final

Dagens schema

11:00Världen Cloud9vs. Sverige Alliance2-1Lower bracket semis
15:30USA EGvs. Världen Cloud92-1Lower bracket final
19:00Europa Team Secretvs. USA EG3-2Final

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..