×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

USH ute ur Sneaky Nyx Assassins

1
Den snabbt stigande carry-spelaren från USA kommer inte längre spela med Sneaky Nyx Assassins efter Dreamhack Bucharest. Ryktas att bli en av Na`Vi.US nya medlemmar.
Chris "USH" Usher gjorde sin debut inom Dota-turneringar tidigare i år i samband med att den f.d. Team Liquid-spelaren Michael "ixmike" Ghannan skapade en ny klan tillsammans med ett flertal mindre kända Dota-spelare från Nordamerika. De lyckades i sinom tid röra sig uppåt i inhemska turneringar, och lyckades även kvalificera in till ESL One New York, där de slutade på en delad åttonde plats, samt till Dreamhack Bucharest.


Tiny blev snabbt USHs signatur-hjäte.


Men nu verkar tiden ha kommit för den unga carryn att röra sig vidare, då han idag tweetade att Dreamhack Bucharest kommer att bli hans sista event med laget.

Den Nordamerikanska regionen är väldigt känd för att rotera spelare på väldigt kort notis, och ryktena om vart USH är på väg är därför många. Men det mest trovärdiga ryktet för stunden är att han rör sig mot Na`Vi.US, som för stunden saknar en offlane-spelare. Detta rykte förstärks även av det faktum att deras f.d. offlaneare i Braxton "Brax" Paulston har setts spela tillsammans med Sneaky Nyx Assassins ett flertal gånger på sistone.

Bildkälla Helena Kristiansson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..