×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Xiao8s giftermål — En helgdag i Kina

2
I och med att en av kinesisk Dotas största profiler gifte sig idag ställdes alla matcher i kinesiska ligor in sina matcher på grund av tillställningen.
Zhang "Xiao8" Ning är utan tvivel en av de mest uppskattade figurerna inom kinesisk Dota. Inte nog med att han är sedd som den största anledningen till att LGD ännu en gång lyckades bli sedda som en av stormakterna inom titeln 2011, var han även en av de drivande krafterna bakom NewBee-uppsättningen som vann The International 2014 och den största prispotten inom esportens historia.



Med allt detta sagt så ställdes det till ordentligt då han idag gifte sig med den kinesiska modellen Jie Zhao. Händelsen var sedd att vara så pass stor att alla kinesiska ligor ställde in sina matcher i samband med giftermålet, som nu ses som en helgdag inom landets Dota-scen.

Hela vigseln streamades live, och ikoner som Xu "BurNing" Zhilei, Bai "rOtk" Fan, Gong "ZSMJ" Jian var inbjudna till bröllopet.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..