×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

NewBee och Vici drar sig ur StarLadder-finalerna

1
Fastän de är redokvalificerade för det massiva LAN:et i Ukraina har både TI4-vinnarna NewBee och Vici Gaming dragit sig ur ligan på grund av det rådande politiska klimatet i landet samt utbränndhet.
Det var tänkt att två kinesiska lag skulle få möjligheten att spela i den tionde upplagan av StarLadders LAN-finaler, men igår stod det klart att de båda lagen som hade kvalificerat från regionen inte kommer att delta. Detta är på grund av den nuvarande politiska situationen mellan Ryssland och Ukraina som för stunden ligger i väpnad konflikt med varandra. Vici Gaming, som vann ESL One New York förra veckan väljer också att dra sig ur på grund av att inte riskera att några av deras spelare blir utbrända på grund av allt deras resande.

Ersättnings-lagen kommer i form av Cloud 9 och Virtus.pro.

Fastän Kiev är långt ifrån samma farozon som Donetsk, som är regionen där styrkor från båda länder har stridit som mest och där den tragiska nedskjutningen av ett kommersiellt flygplan tidigare i år skedde, är de två kinesiska organisationerna inte de enda lagen som har dragit sig ur StarLadder-finalerna sedan oron startade i landet. Fnatic såg helst till att inte skicka sitt dåvarande CS-lag till nationen på grund av liknande anledningar nu i somras, fastän de hade kvalificerat för huvud-eventet.

Deltagande lag på StarLadder X-finalerna

Sverige Alliance
Världen Cloud 9
Ryssland Virtus.pro
USA Evil Geniuses
Ukraina Na´Vi
Filippinerna Execration
Europa Team Secret
Världen Team Tinker

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..