×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

The Summit 2 offentligjord!

4
Den andra upplagan av Beyond the Summits inhus-turnering The Summit går av stapeln.
Turneringsmodellen med avsikt att ackommodera spelarna med en avslappnad miljö och få deras personligheter att skina fram har hittills visat sig vara en otrolig framgång, i både SC2 och Dota 2 med Home Story Cup och den första upplagan av The Summit.

Nu återkommer det intima LAN-eventet från Beyond the Summit, med större ambitioner än någonsin med kval för alla fyra stora regioner (Sydostasien, Kina, Europa och Amerika), en dubbelt så stor bas-summa med prispengar (100 000 dollar) och ett helnytt compendium med fantasyliga.

Evil Geniuses som vann första upplagan av turneringen är det enda laget som fått sig en direkt-invite, men intressant nog har BTS inkluderat ett stretch-goal som kommer låta fansen rösta in ett lag till att spela i turneringen. BTS har också gått ut med datumen för två till säsonger av The Summit, som kommer spelas under 2015.

Online-portionen av The Summit 2 börjar den tredje Oktober, och allt som allt kommer eventet att vara färdigt den sjunde December.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..