×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

MYM slopar sitt Dota 2-lag

2
Det nyligen återupplivade MYM, som lanserade med signeringen av Dota-laget Team Life, har gjort sig av med den danska femman.
MYM var den första stora europeiska esports-organisationen som rekryterade ett Dota-lag mot slutet av 2006.

Laguppställningen innehöll, bland andra, Jonathan "Loda" Berg, Joakim "Akke" Akterhall och Jacob "Maelk" Toft-Andersen.
Den 3:e Februari i år gick den nya iterationen av Meet Your Makers, ett av esports-världens mest berömda namn, ut med beskedet att de hade rekryterat det danska laget Team Life samt Rasmus "MiSerY-" Filipsen som lagcoach. "Många har sagt att laget ser lovande ut och vi känner och ser exakt samma sak", skrev MYM i sin officiella press-release. Men efter närmare sju månader och konstanta förändringar i laguppställningen stod det dock klart idag att MYM nu har lämnat Dota 2 bakom sig.

Fastän laget åtnjöt sig av flera gamla MYM-stjärnor som den förstnämnda MiSerY-, och på senare tid även Jon "13abyKnight" Andersen nådde laget i fråga aldrig en stor publik och fann sig själva ofta på bottnen av ligor som Starladder och den första säsongen av DreamLeague.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..