×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Proffset avslöjar allt — berusad på stream

1
Lanm, en av medlemmarna bakom Team DK:s stjärnspäckade 2013-2014-uppställning spillde en hel del information bakom scenerna när han hade druckit aningen för många förfriskningar.
Livet efter DK har visat sig vara gynnsamt för Zhang "LaNm” Zhicheng. Fastän han var del av laget som de flesta tippade på att nå The International 4-finalen fick han nöja sig med en fjärde-plats och en summa på närmare 820 000 dollar som plåster på såren innan han officiellt lämnade DK och esporten bakom sig.

Sedan dess har den mångfacetterade Zhicheng planerat giftermål samt etablerat sig som en av de större streamarna i den redan massiva kinesiska streaming-marknaden. Det var under en av dessa sessioner som stjärnan lät alkoholen flöda, och orden var inte långt efter då han delade åsikter om allt från DK:s styrka som lag till hur hans manager i EHOME vägrade höja lönerna i laget efter en investering närmare 165 000 dollar (motsvarande en miljon kronor).

— Det var på grund av de låga lönerna som DK lyckades köpa Xu "BurNIng" Xilei för endast 9000 dollar (motsvarande 56 000 kronor) [...] Det var helt och hållet vår ägares fel att laget splittrades, påstås Zhicheng ha berättat under streamens gång.

LaNm avslöjade också att fleralet lag i den kineskiska esports-associationen, ACE, "missbrukar sina spelare och utnyttjar deras värde för egen vinning", han uttrycker även att han är extremt hoppfull om att en spelarassociation ska skapas.

Hans uttalanden, som blev arkiverade på det kinesiska forumet Baidu, innehåller också flertalet mindre seriösa historier, som att den dåvarande DK midlanern Chai "Mushi" Yee Fung stjäl aegisen från både motståndare och lagkamrater efter en "smärtsam upplevelse".

Fler av Lanms eskapader kan läsas här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..