×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Era tillbaka med gamla lagkamrater i Lajons

4
Tillsammans med sina lagkamrater i den originella Lions eSportsklubb line-upen från HoN finner den f.d. Fnatic carryn sig tillsammans med Reelo, Mynuts, Fittske och Jonassomfan.
Adrian "Era" Kryzieu, Fnatics före detta carry-spelare har skapat ett "nytt" lag beståendes av sina gamla lagkamrater från HoN. Det var tillsammans med tre av de här fyra spelarna som Era vann sitt första stora esports-evenemang under den dåvarande Lions eSportsklubb-fanan (vilket är var det nuvarande namnet på klanen härstammar ifrån), då de besegrade ett Jonathan "Loda" Berg och Joakim "Akke" Akterhall-lett Zmacktricks-lag i finalen till NASL säsong 2.

LAJONS

Sverige Adrian "Era" Kryeziu
Sverige Love "Fittske" Brändström
Sverige Johan "Mynuts" Andersson
Sverige Oskar "Reelo" Ljungberg
Sverige Jonas "Jonassomfan" Lindholm
För de intresserade så lämnade den svenske carryn sitt förra lag, Fnatic för närmare en månad sedan. Fnatic före TI4 kunde enkelt, och med rätta, sammanfattas som "en emotionell berg- och dalbana". Från att ha skinit starkt under årets första kvartal så började ljuset försvinna ju närmare monster-evenemanget laget kom. Kända för sin lojalitet mot Fnatic-organisationen såväl som spelarna inom laget, kom helt plötsligt en extremt spänd situation att etableras. Den svenske carryn drabbades av panikångest under lagets bootcamp i London. När han återvände till Sverige ombads han att inte delta i några av evenemangen de var schemalagda att spela i juni månad.



Lajons, minus Jonassomfan, vid NASL Säsong 2 finalen, då under Lions fana.


Krisen var total när TI4 endast var två veckor bort och Fnatic, som under juni hade spelat tillsammans med det svensk-kinesiska stjärnskottet Steve "XCalibur" Ye istället för Era, skulle behöva spela för den största summan pengar i esportens historia tillsammans med deras gamla carry efter ett minst sagt fullt ordkrig mellan Fnatic och Valve. Lagets resa genom turneringen var snabbt över efter ett darrigt gruppspel. Efterföljden av detta resulterade i att Johan "BigDaddy" Sundstein, Tal "Fly" Aizik samt Era lämnade laget, i fallet av de två förstämnda så var detta efter närmare fyra år med Fnatic-taggen.

Närmare två månader har sedan passerat och nu har Era tillsammans med sina gamla lagkamrater Fittske, Mynuts, Reelo och Jonassomfan skapat Lajons. Laget är för tillfället främst fokuserade på den inhemska Golden Esports League-turneringen, där de har fem matcher spelade med fyra vinster och en förlust. Lajons har även nu under de två senaste dagarna spelat mot Ryskt/Ukrainskt motstånd i form av Kompas Gaming och Moscow 5, och vann båda konfrontationerna.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..