×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

EG och SNA om plats på Starladders LAN-final

2
Det är David mot Goliat då Sneaky Nyx Assassins tar sig an Evil Geniuses för att bli den enda amerikanska representanten i Kiev.
Den amerikanska deltävlingen i Starladder når sitt slut ikväll då EG möter SNA för att få representera USA i Ukrainas huvudstad.
USA Evil Geniuses vs. USA Sneaky Nyx Assassins

EG: Zai, Fear, Universe, PPD, Arteezy
SNA: FLUFFNSTUFF, ixmike, USH, Whitebeard, TC

Tid: 23:00
Stream: Starladder English

Matchen spelas bäst av fem kartor. EG börjar serien med en vunnen karta.
Med snart över $250,000 i prispengar är StarLadder X:s framgång redan ett faktum. Efter att ha vidare-expanderat från den föregående säsongen inkluderas nu hela den sydostasiatiska regionen och hela två lag från Kina kommer att vara på plats i Kiev Cybersports Arena mot slutet av Oktober.

De två kinesiska lagen som lyckades kvalificera var inga mindre än TI4-finalisterna Vici Gaming och NewBee, den kinesiska deltävlingen tog slut för endast två dagar sedan och det blir som sagt VG och NewBee som är de första lagen som har kvalat in sig till huvudeventet.

I den nordamerikanska deltävlingen är läget inte allt för förvånade: EG, som nyligen vann World Esports Championship i Kina, är redo för final efter att ha gått 6-1 i gruppspelet för att sedan klå både SNA och Na'Vi.US i tävlingens winner bracket.

De som kommer stå mellan dem och deras biljett till Ukraina är inga mindre än SNA, eller Sneaky Nyx Assassins som igår besegrade favoriterna Na'Vi.US i loser bracket finalen. Lagen skapade även historia då de blev de två första lagen att någonsin spela en officiell match på den nya mastodontpatchen 6.82. De båda lagen kom förberedda och SNA bannade ut Terrorblade så fort draften sattes igång. Na'Vi.US själva tog inget för givet och pickade Legion Commander i game två i hopp om att få sin revansch mot EG i finalen.

EG själva tog en tredjeplats vid StarLadder XI, tillsammans med Jacky "EternalEnvy" Mao som ersättare för deras skadade carry Clinton "Fear" Loomis. Det var även vid det LAN:et som den svenska super supporten Ludwig "Zai" Wåhlberg kom till den stora Dota-massans uppmärksamhet efter en otrolig insats som Sand King i deras första winner bracket match mot Alliance.




1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..