×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Massiva ändringar i Dota 2: 6.82!

2
För oss som väntat på förändring i Dota 2, så är har Valve släppt information om 6.82 som bidrar till massor av stora ändringar i spelet.
Inatt släppte Valve bomben om 6.82 som kommer släppas under mitten av nästa vecka. I "The Rekindling Soul update" inkluderas en ny spelarmodell av Shadow Fiend, en funktion som ger en sammanfattning av teamfights samt massor av ändringar som förändrar hela Dota 2.



Den nya Rosh Pit:en i Dota 2.


I den nya patchen hittar vi bland annat en ny spawn för Roshan, som nu ser helt annorlunda ut jämfört med tidigare kartor. Bloodseeker och Phantom Lancer har blivit omgjorda och kommer därför bli bortförda från Captains Mode. Valve har istället valt att ersätta med Terrorblade och Legion Commander som nu gör entré till modet.

Bland ändringarna hittar vi nerfs på hjältar som Faceless Void, Skywrath Mage, Shadow Shaman, Lycan, Tinker, Tidehunter, Razor, och Death Prophet. Istället hittar vi buffs på bland annat Riki, Engima, Axe, Medusa, Chen, Clinkz, Bountry Hunter, Elder Titan, Huskar och Keeper of the Light.

TA MIG TILL PATCHNOTES!

Vad tycker du om den nya uppdateringen? Kommentera gärna nedan.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..