×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud 9 klara för ESL One New York

1
Efter vinst över Alliance säkrar svenske Johan "pieliedie" Åström och hans lagkamrater en plats på Manhattan.
Cloud 9 är det första europeiska laget att säkra en plats till ESL:s kommande turnering på Madison Square Garden Theatre i New York, USA. Detta stod klart under natten efter att svenske Johan "pieliedie" Åströms nationsblandade femma lyckades besegra Alliance med ett spikrakt 2-0-resultat.
Världen Cloud 9 vs. Sverige Alliance — 2-0

C9: Aui_2000, bOne7, EternaLEnVy, FATA-, pieliedie
[A]: AdmiralBulldog, Loda, Chessie, MiSeRy, Key
Som ni kan se ovan spelade Alliance matchen med House of Gamers-spelaren Christer "Key" Phan som inhoppare för Joakim "Akke" Akterhall då den ordinarie supporten är på semester. Något som, i kombination med lagets två andra temporära spelare Rasmus "MiSeRy" Filipsen och Rasmus "Chessie" Blomdin, sågs som ett handikapp. Att matchen sedan blev oerhört DDoSad underlättade inte för något av lagen.

Alliance är dock inte helt ute ur leken. Förlusten innebär att de åker ner till loser bracket, där de "bara" behöver besegra vinnaren i matchen mellan Power Rangers och xGame.kz för att, trots förlusten mot Cloud 9, kunna säkra en plats till ESL One New York. Även Virtus.pro har samma förutsättningar, men kommer behöva besegra förloraren i mötet mellan Team Secret och Na`Vi för att ta sig till Manhattan.

Deltagarlista: ESL One New York

Kina Vici GamingUSA Evil Geniuses
USA Na`Vi.USVärlden Cloud 9
USA Nordamerikansk kvalplats #3Europa Europeisk kvalplats #2
Europa Europeisk kvalplats #3Europa Europeisk kvalplats #4

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..