×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

EG och Na`Vi.US till ESL One New York

1
Svenske Ludwig "zai" Wåhlbergs Evil Geniuses samt Na`Vi:s nordamerikanska femma kommer att spela i Madison Square Garden i oktober.
Det nordamerikanska kvalet har avgjorts till ESL One New York, som arrangeras vid Madison Square Garden Theatre den 9-10 oktober. Klara för deltagande är The International 4-bronsmedaljörerna i Evil Geniuses, där svenske Ludwig "zai" Wåhlberg befinner sig, samt North American Rejects-laget som tidigare i år blev Na`Vi:s officiella nordamerikanska femma.

Vägen till Madison Square Garden blev en rak sådan för de två ovan nämnda lagen. Evil Geniuses vann med 2-0 både mot The Thundercats! och compLexity. Även Na`Vi.US gick som tåget genom kvalet, när de två-nollade både ROOT Gaming och Sneaky Nyx Assassins för att ta sig till winner bracket-final och således kvala in.

ESL One New York

Kina Vici GamingUSA Evil Geniuses
USA Na`Vi.USUSA Kvalplats #3
Europa Europeiskt kvalEuropa Europeiskt kval
Europa Europeiskt kvalEuropa Europeiskt kval

Då kvalet erbjuder tre platser till Madison Square Garden, och eftersom kvalet spelas double elimination finns det fortfarande en chans för de besegrade lagen att kvala in. Slåss i loser bracket gör Sneaky Nyx Assassins, Top5, compLexity och Gerg Squad. Dessa fyra kommer att slåss om den absolut sista platsen till New York.

Även det europeiska kvalet är i full rulle, där sex lag just nu är kvar i kampen om de fyra platser som erbjuds. Där är det Cloud 9, Alliance, Team Secret och Na`Vi är klara för winner bracket-final, medan Virtus.pro och Power Rangers hänger kvar i loser bracket.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..