×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Vici kör över Newbee — klara för ESL New York

1
Nu är det kinesiska ESL One-kvalet avklarat och efter en övertygande finalseger är nu Vici Gaming klara för New York-turneringen.
Den 9-10 oktober spelas ESL One New York och idag blev ett till lag klart för turneringen. Vici Gaming lyckades besegra de sju lagen i det kinesiska kvalet för att förtjäna sin plats i huvudturneringen. En övertygande finalseger där laget besegrade TI4-mästarna Newbee var grädden på moset när tysken Dominik "Black^" Reitmeier och hans asiatiska mannar körde över allt motstånd.



Black^, här under DreamHack Summer 2013.


Förutom en plats till ESL One New York så fick även Vici Gaming revansch för finalförlusten på The International 4. Just nu pågår även det europeiska kvalet där Alliance och Team Secret bara behöver vinna en match för att kvala in till turneringen.

ESL One New York — Kinesiska kvalet

Kina Vici Gaming vs. Kina Newbee — 3-0
Vici: Black^, Super, iceiceice, Fenrir, fy
Newbee: Hao, Mu, Rabbit, Banana, SanSheng

Match 1: Vici
Match 2: Vici
Match 3: Vici
Vinnaren av turnering får ta del av den större kakan av minst 100 000 dollar. Vici Gaming är just nu det enda laget som har kvalat in och under de kommande dagarna kommer de sju andra lagen att bestämmas.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..