×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

TI4-finalisterna i ESL NY-kvalavgörandet

1
Det kinesiska ESL One New York-kvalet har nått final, där Vici Gaming och Newbee återigen möts.
Imorgon, klockan 07:00, avgörs det kinesiska kvalet till det kommande ESL One-stoppet i New York, USA. Finalen blir mellan lagen som i somras drabbades samman om mångmiljonbelopp i finalen av The International 4. Då var det Newbee som stod som segrare. Sedan dess har lagen mötts två gånger, och båda gånger har Vici Gaming stått som segrare.

Morgondagens frukostmöte är ett vinna-eller-försvinna-sådant när det kommer till ESL One New York. Vinnarna kvalar nämligen in till turneringen, vars prispott överskrider 100 000 dollar, med tvåorna uteblir. Båda lagen har haft en övertygande resa, där Vici gått 3-0 i matcher utan att tappa ett enda game, medan Newbee som bekant endast förlorat mot Vici i gruppspelet.
Kina Newbee vs. Kina Vici Gaming Betta i tipset

Newbee: Mu, Hao, Banana, SanSheng, Rabbit
Vici: Fy, Fenrir, Super!, iceiceice, Black^

Tid: 07:00 (onsdag)
Stream: joinDOTA Red

Matchen spelas bäst av fem matcher.

Regerande mästarna åkte ut i kvalgruppen

Vici Gaming och Newbee delade grupp på vägen till kvalfinalen, och där var det Vici som knep förstaplatsen. I den motsatta gruppen låg bland andra Invictus Gaming, som är regerande ESL One-mästare efter sina bravader i Frankfurt tidigare i somras. För "iG" gick det dock inte som väntat. De öppnade nämligen gruppen med en förlust mot LGD Gaming och åkte direkt ner till gruppens loser bracket.

De följde upp med att vinna över TongFu.WanZhou, men när LGD väntade i avgörandet om andraplatsen i gruppen tog det även där stopp. Detta betyder alltså, som nämnt ovan, att Wong "ChuaN" Hock Chuan och hans ESL One Frankfurt-vinnande lagkamrater inte kommer att åka till Manhattan i oktober.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..